Sikringen går når jeg skrur på komfyren

Nå går den med en gang jeg skrur på stekeovnen. Når jeg kun skrur på stekeplatene går den ikke. Er det bare å kaste hele komfyren, eller bør jeg ringe elektriker eller bør jeg ringe komfyrreparatør/ Er en Amp autosikring fra Schneider som blir gul. Jordfeil slår ikke ut (det er en jordfeilbryter på hver sikring).

Vi har egen kurs til komfyren vår og nå siden mandag driver sikringen og går når vi bruker komfyren vår. Både stekeovn og platetoppen kan utløse at sikringen slår seg av.

Nå i det siste har sikringen til komfyren begynt å gå ofte, og nå i dag kan jeg ikke lenger skru på varmeelementet i stekeovnen uten at sikringen går umiddelbart. Hei, Når alle platene til komfyren min er på så går sikringen for komfyren.

Vel, mitt råd er å trekke ut støpselet til vaskemaskinen, husk også at denne er en stor last på 10A kursen din, vaskemaskin trekker ofte rundt 2kW når den varmer vannet og i kombinasjon med varmekabelen som tilfeldigvis var på akkurat da vaskemaskinen gikk så har du nok last over det en 10A sikring tåler, tror du skrev at det var mrom med varmekabel, og jeg vil tippe varmekabelen. Sikringen som går er på 16A.

Sikringen går når jeg skrur på komfyren

Det har fungert bra i 2mnd nå. Vi gadd ikke og legge opp en ny kurs da, men er mulig vi må gjøre det senere, hvis det viser seg at det ikke går. Dvs når jeg skrur på bryteren for varmekabler, så går sikringen Det ble sagt at de. Elektriker Når vi skrur på stekeovnen skrur jordfeilbryter av strømmen i hele.

FEL og NEK har jeg god kontroll på. For litt dumt av meg om jeg anbefaler en dyr løsning bare fordi jeg skal sikre meg selv, og ikke fordi jeg faktisk vet at dette går ikke.

Om det er slik at det vil gå helt fint med 20A skrusikring på. Nå vet jeg ikke om det går an å bytte bare kokeplate-delen i hybelkjøkkenet, men du kan ta med id-nummeret på den til en elektrobutikk og høre om det går an.

Hadde samme problemet med en vanlig komfyr med fire kokeplater på for noen år tilbake. At sikringen går er et godt tegn, det forhindrer brann. Så nå går sikringen av og til når jeg slår det av men bare av og til. Det får meg til å tenke det kansje var en grunn til at det var løse koblinger inne i bryteren i utgangspunktet.

Sikringen går når jeg skrur på komfyren

Takk for svar, ja jeg kan mase på husier og ja jeg vet jeg ikke skal gjøre dette selv og sikkert mere til. Antar det er en sikring. Men hvor sitter sikringen (e)?

På innsiden rett bak knottene til å vri på komfyren er det en del små ledninger som er festet til knotten og som etter hvert samler seg i felles strømkabelen til komfyren, men jeg ser ingen sikring som sådan. Hjelp, er ikke veldig teknisk når det kommer til dette. Hei, gubben min er hvitevarereperatør, jeg spurte han.

Han sier det kan være sikring, men at det er mindre trolig da du har lunk på ovnen. Mest sannsynlig er det et av varmeelementene som har røket. Og det var ikke uvanlig at sikringen i skapet går når et element ryker. På denne kursen var det koblet til komfyr, varmtvannsbereder og.

Hva er galt med komfyren og hvordan kan jeg fikse det? Justerbar ovnsbeskytter som lager en sikker barriere mellom barna`s fingre og den farlige komfyrtoppen, varme gryter og. Når vi skrur på ovnen, så blir elementet varmet opp til ønsket temperatur, og denne varmen sprer seg til den keramiske overflaten som varmer kjelen eller stekepannen.

Dette varmeelementet vil gå av og på under bruk, for å holde korrekt temperatur. VARMEELEMENT: Sånn ser en keramisk topp ut når man fjerner kjelen. Noen anelse på hva årsaken kan være her? Merkelig nok, når lyset har status på (men er av fysisk), og jeg skrur det av via HomeSeer, så går det på, men rett av igjen etterpå.

Her er filmsnutt fra når jeg skrur det på via homeseer Skru av lampekappen. Nå skal jeg bytte til induksjonstopp og komfyr i forskjellige enheter. Så har jeg hatt elektriker på besøk, og sier jeg må ha ny kurs fra sikringsboksen.

Når strømmen gjennom sikringen blir for høy, vil resistansen skape for mye varme, og sikringen går i form av at den interne lederen. Et eksempel: Hvis du kobler inn en støvsuger i en stikkontakt på kjøkkenet og kursen til kjøkkenet allerede er på maks kapasitet, vil sikringen gå når du skrur på støvsugeren.

Da slås alle andre apparater og lamper som går på den samme kursen av også. Levetid på produkter er satt til ca 30år, det vil si at når den tid begynner å nærme seg så kan fjøringen i stikkontaktene begynne å bli slakke, brytere gnistrer når du slå dem av og på, sikringer begynner å bli slitte og bak lamper er det ofte omfattende koblingspunkt som har opplevd mye varme fra lampen under seg som kan føre til at isolasjonen på kablene blir sprø og kan.

Du skrur den inn i stedet for den vanlige sikringen og holderen, og trykker på den sorte knappen for å koble inn strømmen. Foto: Brynjulf Blix Vis mer.

Når en slik sikring går spretter den sorte knappen ut, og det er bare å trykke den inn igjen for å få på strømmen igjen. Mener å huske at det var en bryter på ryggen som skulle settes på. Tror komfyren het Elektra eller Elektrolux. Overflaten på en komfyr med mange plater, blir svært varm.

Varmen fra platene trenger ut i. På den gamle komfyren min var det en sikring på. Nei det tar som regel litt ti og er når vi bruker mye på en gang, og som regel bestandig i kombinasjon med komfyr.

Bruker å gå i sikringsskapet å kjenne på sikringen om den er veldig varm vist jeg gjør mye på en gang så jeg kan skru av ting før sikringen går.